Nazaj

Vstopnice za košarkarske tekme KK Šentjur

Velja: 04.10.2017 - 30.04.2018
  • Šport
  • Prireditve in ogledi
Navijajte za košarkarje KK Šentjur v novi sezoni, kjer bodo nastopali v prvem rangu državnega prvenstva, v državnem pokalnem tekmovanju ter v mednarodnem tekmovanju.
-15%

Pred ekipo Košarkarskega kluba Šentjur je 18. zaporedna sezona v prvem rangu državnega prvenstva (Liga Nova KBM). Kot običajno bo klub sodeloval tudi v državnem pokalnem tekmovanju (Pokal Spar), drugo sezono zapored pa se vključuje v mednarodno tekmovanje – Pokal Helios Alpe Jadran, kjer bo v predtekmovalni skupini B igral s slovaško ekipo MBK Rieker COM-therm Komárno, češko vrsto BK ARMEX Děčín in madžarskim kolektivom Egis Körmend Hivatalos.

Vse tekme bo KK Šentjur igral v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. 

Domača sezona se bo začela 10. 10. 2017 s tekmo s slovaškim klubom MBK Rieker COM-therm Komárno, v državnem prvenstvu pa je uvodna domača tekma na vrsti 14. 10., ko bo v Šentjurju gostovala ekipa Helios Suns iz Domžal.

Za vse ljubitelje košarke smo pripravili sezonske vstopnice po ugodnejših cenah.

Člani Tuš kluba prejmete 15 % popust na cene vstopnic za sezonske in posamezne tekme.

Več informacij in cene vstopnic za posamezne tekme (KLIKNITE)

Popust s Tuš klub kartico
15 %

Prodajno mesto:

  • Sezonske vstopnice lahko v predprodaji neposredno kupite pri blagajni športne dvorane OŠ Hruševec Šentjur med torkom in petkom, med 18:30 in 19:30.
  • Posamezne vstopnice pred vsako tekmo lahko kupite pri blagajni dvorane do pol ured pred začetkom.

 

 

 

Podrobnosti o Tuš partnerju

Košarkarski klub Šentjur
Naslov:Dvorana OŠ Hruševec Šentjur, Gajstova pot 2a, Šentjur

Še nimaš Tuš klub kartice?

Ostale ponudbe

Sporočite vaše predloge

Želite še koga vključiti med Tuš klub partnerje? Se želite sami pridružiti in članom Tuš kluba nuditi ugodnosti? Vpišite predloge v spodnji obrazec, veseli jih bomo. Z nami lahko delite tudi izkušnje ob koriščenju ugodnosti Tuš klub partnerjev.

Predlog uspešno poslan.

Kako do popusta

Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Brezplačna pomoč
080 13 10