Nazaj

Razvajanje v ŠPort in wellness HArmonija (Mengeš)

Velja: 25.09.2017 - 31.12.2017
  • Šport
  • Wellness in nega
  • Lepota in zdravje
Obisk sveta savn, kopeli za 2 osebi in zakup Hammama (Arabske sanje) za člane Tuš kluba do 30% ugodneje.
do
-30%

V Šport in wellness centru Harmonija v Mengšu vam nudijo šport, wellness, restavracijo in hotelske sobe.

Rekreaciji so na voljo 3 igrišča za tenis v dvorani, 5 badminton igrišč, 4 power plate naprave, večnamenska dvorana skolesi za spinning, skupinske vadbe, 2 igrišči za odbojko na mivki.

Pričakuje vas Wellness center s 5 različnimi savnami (finska, bio finska, parna solna, parna zeliščna, infra savna, jacuzzi, zimsko-letni vrt, terasa). Nudijo različne vrste sprostitvenih in terapevtskih masaž, kozmetični salon s široko ponudbo za nego kože obraza in telesa ter 2 vip prostora (hammam, jacuzzi). Odlika wellnessa je strokovno usposobljen kader, odličen ambient, osebni pristop ter kakovostni materiali.

Oglejte si še ponudbo tenisa in badmintona za člane Tuš kluba

Obisk Sveta savn (paket 4x obisk savne)

Na voljo vam je 5 savn (finska, biofinska, parna, parna solna, infra rdeča), jacuzzi, počivalni prostor in zunanja terasa.

Ob vstopu prejmete 2 brisači, ves čas savnanja pa vam je na voljo čaj, voda in sveže sadje. Savne obratujejo vsak dan med 12. in 23. uro, med vikendi in prazniki že od 10. ure dalje

V zimskem času se v svetu savn izvajajo brezplačni savna programi z vrtinčenjem zraka, oblogami in pilingi.

Obisk sveta savn ni časovno omejen!

OpisRedna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
paket 4 obiskov savn80,00 €30 %56,00 €

Kopeli za 2 osebi

Kopel ob soju sveč– sprostitev po vaših željah!

Nepozabno razvajanje v dvoje v zasebnem, romantičnem ambientu. Atmosfera v soju sveč, prijetni glasbi in kozarček penine, sladica, čaj, sveže sadje ...

Po zaključeni kopeli  pri paketu z obiskom savn sledi še  popolna sprostitev v Svetu savn, kjer ste časovno neomejeni (finska, bio finska, infrardeča, parna, parna solna savna, jacuzzi). 

V ponudbi imamo različne kopeli za čas 60 oz. 120 minut

  • peneča kopel
  • sezonske kopeli
  • PowerBoost kopel
Popust s Tuš klub kartico
20 %

Zakup Hammama za 2 osebi (program Arabske sanje), 180 minut

Zasebno savnanje v intimnem ambientu Hammama, marmornatem prostoru z ogrevanimi ležišči in klopmi. Na razpolago vam je parna - turška savna, kjer boste poskrbeli za čiščenje kože s pilingom in nego s kremno oblogo.

Prostor je romantično opremljen in vam nudi zasebnost in mir. Počivate in ohlajate se lahko v zasebni zastekljeni terasi, kjer si lahko postrežete s sadnim čajem, svežo mineralno vodo in svežim ali suhim sadjem.

V ceni je vključeno: piling, obloge, sveže in suho sadje, čaj, sveža mineralna voda, brisače, kopalni plašči ... Po dogovoru vam lahko pripravimo tudi kanapeje, penino,…

Možnost doplačila za paket s sprostitveno masažo za 2 osebi. 

OpisRedna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
3-urni zakup hammama za 2 osebi69,00 €20 %55,20 €

Obvezna predhodna rezervacija storitev na 040 888 021 ali na recepcija@harmonija.eu

Podrobnosti o Tuš partnerju

Center Harmonija Mengeš
Naslov:Linhartova 33, 1234 Mengeš
Tel.:01 729 6650
Tel.:040 888 021

Še nimaš Tuš klub kartice?

Ostale ponudbe

Sporočite vaše predloge

Želite še koga vključiti med Tuš klub partnerje? Se želite sami pridružiti in članom Tuš kluba nuditi ugodnosti? Vpišite predloge v spodnji obrazec, veseli jih bomo. Z nami lahko delite tudi izkušnje ob koriščenju ugodnosti Tuš klub partnerjev.

Predlog uspešno poslan.

Kako do popusta

Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Brezplačna pomoč
080 13 10