Nazaj

5-dnevni paket, SKI OPEN Campitello di Fassa, Canazei (IT)

Velja: 16.12.2017 - 20.12.2017
 • Oddih
 • Šport
Odlično smučanje in bivanje v Hotel & Club Bellevue***, CANAZEI v Dolomitih (SKI OPEN) za člane Tuš kluba kar 58 € ugodneje. Za vzdušje in zabavo izven belih strmin bo poskrbel glasbeni gost Werner!
-58€

Dolomiti omogočajo smučanje na več kot 1.200 kilometrih smučišč, ki jih povezuje 450 naprav na smučiščih. Smučarska sezona v Dolomitih ni prepuščena naključju in je zagotovljena ne glede na vremenske razmere.

Smučarske proge veljajo za ene najbolj urejenih v Evropi, naravne danosti pa prava paša za oči, nasploh to velja za Dolomite, kjer po mnenju mnogih leži nekaj najlepših smučarskih odsekov na svetu. Smučarsko področje Val di Fassa velja za eno najlepših in najbolj razvitih področij, saj se dolina zajeda v srce Dolomitov, med visoke stene in druge naravne fenomene. Pod Sassolungom in Col Rodello se nahaja mesto Campitello di Fassa (1448 m.), majhna vasica z bogato zgodovino.

Pridružite se nam na ski openingu v Italiji, kjer vas bodo navdušile odlično pripravljene smučarske proge. Destinacija poleg smučišča ponuja še široko paleto drugih aktivnosti in dogodkov ter presenečenje - zabava z Wernerjem!

5-DNEVNI PAKET v Hotel & Club Bellevue***, CANAZEI (16. 12. - 20. 12. 2017)

Hotel & Club Bellevue*** se nahaja v starem jedru mesta Canazei, v osrčju regije Trentino. Ponuja wellness in se nahaja na izjemni lokaciji v bližini žičnice Belvedere, na smučišču Sella Ronda in smučišča Giro dei 4 Passi.

Sobe nudijo TV in lastno kopalnico s sušilcem za lase, večina sob ima balkon s pogledom na gore, minibar ter sef. V hotelski restavraciji vam postrežejo z narodno in mednarodno kulinariko ter z vini iz Trentina, Italije in tujine. V baru si lahko privoščite pijače in lahke prigrizke.

Wellness in fitnes v sklopu hotela obsega savno, turško kopel ter masažno kad, zabava pa je zagotovljena tudi v sobi za igre. 

Cena paketa vključuje:

 • 4 x nočitev s polpenzionom
 • 4-dnevna smučarska vozovnica SUPER SKI Dolomiti
 • uporaba Wellnes centra
 • uporaba Fitness centra
 • mega ski party z WERNERJEM
 • zgodnji check in (namestitev v sobo na dan prihoda je možna že ob 8. uri zjutraj)
 • snežna garancija
 • možnost organiziranega avtobusnega prevoza

2 OTROKA DO 8. LET v sobi z 2 odraslima BIVATA IN SMUČATA BREZPLAČNO 

Doplačilo: prijavnina 10 €/osebo

Redna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
387,00 €58,00 €329,00 €

Potrebna predhodna rezervacija na 031 367 244 ali na info@ronja-turizem.si do 10. 12. 2017 oz do zasedbe prostih mest.

Obvezna doplačila:

 • turistična taksa na licu mesta: 1 €/osebo/dan

Možna doplačila:

 • zavarovanje v primeru odpovedi v višini 5 % od cene aranžmaja (po želji)
 • CORIS nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini: 5,32 €/osebo (po želji)
 • organiziran povratni avtobusni prevoz (Maribor - Slovenska Bistrica - Celje - Velenje -Vransko - Ljubljana): 39 €/osebo

 

Podrobnosti o Tuš partnerju

Zavod Ronja
Naslov:Šaleška cesta 19A, 3320 Velenje
Tel.:031 367 244

Še nimaš Tuš klub kartice?

Ostale ponudbe

Sporočite vaše predloge

Želite še koga vključiti med Tuš klub partnerje? Se želite sami pridružiti in članom Tuš kluba nuditi ugodnosti? Vpišite predloge v spodnji obrazec, veseli jih bomo. Z nami lahko delite tudi izkušnje ob koriščenju ugodnosti Tuš klub partnerjev.

Predlog uspešno poslan.

Kako do popusta

Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Brezplačna pomoč
080 13 10