Nazaj

Letna naročnina na revijo Bogastvo zdravja

Velja: 01.10.2018 - 31.03.2019
  • Lepota in zdravje
  • Dom
Revija za vse, ki želite narediti nekaj več za svoje zdravje in dobro počutje. Izkoristite 5 € popusta na letno naročnino revije Bogastvo zdravja.
-5€

Revija Bogastvo zdravja je namenjena vsem, ki želijo narediti nekaj več za svoje zdravje. Bogastvo zdravja jim sporoča, da je dovolj že njihova odločenost, da je čas za prvi korak tu in zdaj. Z njeno pomočjo bodo lažje prepoznali sebe in dogajanja v lastnem telesu, izbrali sebi primeren način za uravnavanje lastnih težav ter jih omilili ali odpravili. Naši sogovorniki so strokovnjaki medicinskih, rekreativnih in drugih zdravju sorodnih področij.

Med številnimi revijami, ki so ta hip na trgu, ni nobene, ki bi tako celovito zaokrožila ves nabor tem, ki na kakršenkoli način vplivajo na zdravje in počutje.

Letna naročnina na revijo Bogastvo zdravja

Vas veseli branje revij, ki so posvečene zdravju in dobremu počutju? Potem je revija Bogastvo zdravja prava za vas! V njej so na voljo strokovni nasveti o lajšanju različnih bolezenskih tegob, intervjuji, horoskop, zanimivosti iz sveta medicine …

Revija vsebuje ogromno koristnih informacij, predstavljeni so izdelki, s katerimi je mogoče lažje premagati ali odpraviti zdravstveno težavo, posvečamo se ekologiji in skupaj iščemo pomoč iz domače lekarne.

Želite informacije in novosti s področja zdravega načina življenja prejemati mesečno na vaš naslov? Potem se imetniki Tuš klub kartice na revijo Bogastvo zdravja naročite še danes!

Revijo lahko naročite:

OpisRedna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
Letna naročnina na revijo (10 številk)16,00 €5,00 €11,00 €

Revija je mesečnik, ki jo boste v vaš nabiralnik prejeli takoj po izidu. Na leto izide 10 številk. 

Podrobnosti o Tuš partnerju

Tridea d.o.o.
Naslov:Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi
Tel.:040 510 208

Še nimaš Tuš klub kartice?

Ostale ponudbe

Kako do popusta

Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Brezplačna pomoč
080 13 10