Nazaj

Predbožični Trst (1-dnevni avtobusni izlet)

Velja: 01.12.2018 - 15.12.2018
  • Prireditve in ogledi
Pridružite se nam na pestrem in zabavnem avtobusnem izletu v predbožični Trst. Obiskali bomo grad Miramare v zimskem vzdušju ter se sprehodili po božičnem sejmu.
28€

Predbožični Trst (avtobusni izlet)

Pridružite se nam v  praznično obarvanem Trstu. Obiskali bomo grad Miramare v zimskem vzdušju ter se sprehodili po božičnem sejmu in opravili še zadnje nakupe za naše ljubljene. Posladkali se bomo z raznovrstnimi slaščicami in italijanskimi dobrotami ter doživili pester in zabaven izlet!

Program:

1. dan: Slovenija - grad Miramare - Trst - Sesljan (zaliv Portopiccolo Sistiana) -  Slovenija

Odhod v jutranjih urah in vožnja proti Italiji. Najprej si bomo ogledali grad Miramare, ki ga je svoji ženi, princesi Charlotte zgradil nadvojvoda Maximilijan Habsburški, njegovo  romantično podobo pa še dodatno obogati prekrasen grajski park. Stoji na pečini nad morjem, notranjost pa je urejena v muzej, ki si ga lahko po želji tudi ogledate. Vožnja v  Trst, kjer bomo obiskali tradicionalni Božični sejem, ki se nahaja na trgu Sant Antonio in okoli le tega. Lahko bomo nakupili darila in poskusili raznovrstne slaščice in ostale italijanske dobrote. Sledil bo prosti čas za sprehod po praznično okrašenih ulicah, kavico, božične nakupe. Čas bo tudi za pravi italijanski capuccino… Očaral nas bo zaliv Portopiccolo Sistiana. Na območju zapuščenega kamnoloma so zgradili prestižno naselje stanovanjskih hiš, butičnih trgovinic, barov in restavracij, kamor so takoj pritegnili veliko obiskovalcev, ki lahko uživajo ob odlični kulinariki v zanimivem mediteranskem ambientu. V božičnem času se bo Portopiccolo »preoblekel« v praznično opravo in zaliv se bo spremenil v obmorsko pravljico, kjer ne bo manjkalo zanimivih stojnic s privlačno in raznovrstno ponudbo božičnih daril, kulinaričnih dobrot … Na poti domov se bomo ustavili še v priznanem shopping centru in praznično obarvan dan zaključili s prihodom v večernih urah.

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom
  • vodenje
  • zunanji ogledi po programu
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • slovensko vodenje in organizacija izleta
  • prijavnina 

Odhodi:

  • 1. 12. 2018
  • 8. 12. 2018
  • 15. 12. 2018

Maribor, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Celje, Vransko, Ljubljana, Sežana 

Preverite še ponudbo predbožičnega ZAGREBA (kliknite)

OpisCena s Tuš klub kartico
odrasli25,00 €
otrok do 12 let (v spremstvu odrasle osebe)5,00 €

Obvezna rezervacija na 041 956 956 ali na info@ronja-turizem.si 

Podrobnosti o Tuš partnerju

Ronja Turizem
Naslov:Šaleška cesta 19A, 3320 Velenje
Tel.:031 367 244

Še nimaš Tuš klub kartice?

Ostale ponudbe

Kako do popusta

Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Brezplačna pomoč
080 13 10