Nazaj

Profesionalna nega obraza v Nomasvello centrih

Velja: 18.10.2018 - 31.12.2018
 • Lepota in zdravje
S Tuš klub kartico 30 % popust na izbrano profesionalno nego obraza v specializiranih Nomasvello centrih!
-30%

Člani Tuš kluba prejmete s predložitvijo Tuš klub kartice 30 % popust na izbrano profesionalno nego obraza v specializiranih Nomasvello centrih!

Izberite pravo nego obraza za vaš tip kože v 11-ih specializiranih Nomasvello centrih v Sloveniji.

GLOBINSKO ČIŠČENJE KOŽE Z ULTRAZVOKOM IN GALVANSKIM TOKOM

Oddajanje ultrazvočnih valov skozi kovinsko ploščico omogoča odstranitev odmrlih kožnih celic in vseh ostalih nečistoč s kože ter boljšo absorbcijo aktivnih sestavin profesionalnih No+Vello proizvodov, ki jih nanesemo naknadno. Tretma traja od 20 do 30 minut.

Delovanje ultrazvoka v kombinaciji z galvanskim tokom:

 • globinsko očisti pore,
 • temeljit piling brez poškodb in rdečice,
 • odstrani odmrle celice in ostale nečistoče,
 • razstruplja kožo,
 • spodbuja nastanek kolagena in elastina,
 • omogoča boljše vpijanje kozmetičnih izdelkov,
 • odstranjuje ogrce,
 • izboljšuje cirkulacijo in limfni pretok,
 • mikromasaža,
 • stimulira tvorbo novih celic,
 • primerno tudi za zelo občutljivo kožo,
 • zmanjšuje gubice in izrazne linije.
Redna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
33,00 €30 %23,10 €

LASERSKO POMLAJEVANJE IN REGENERACIJA KOŽE

Fotopomlajevanje deluje na principu uporabe pulzov močne svetlobe, ki prodira v kožo, pri tem pa ne poškoduje površinskega sloja. Toplota se preko svetlobe prenaša v kožo, kar na meji med vrhnjico in usnjico sproži ojačano obnavljanje celic, v globljih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastinskih vlaken, ki zapolnijo gube.

Uspeh terapije: Že po prvem tretmaju postane koža bolj napeta in gladka. Po nekaj obiskih opazimo, da se plitke gubice izravnajo, koža pa postane bolj čvrsta in elastična.

Tretma traja 30 minut in se izvaja vsakih 21 dni. Priporoča se brezplačno predhodno testiranje na majhnem predelu kože.

Redna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
33,00 €30 %23,10 €

LASERSKA NEGA AKNASTE KOŽE

Žarki, ki jih oddaja Nomasvello tehnologija, delujejo na vse mehanizme nastanka aken: povečane lojnice, izločanje spremenjenega loja, prehitro poroženevanje celic v izvodilu lojnic in na bakterije, ki povzročajo vnetje.

Pred laserskim odstranjevanjem aken se je potrebno vsaj 1 mesec izogibati sončnim žarkom, zato je nega aken priporočljiva v jesenskem, zimskem in pomladnem času. Tretma je praktično neboleč (občuti se kot rahlo zbadanje in toplota). Tretmaji se izvajajo 2x tedensko v obdobju 3-6 tednov, odvisno od stanja aken.

Z istimi žarki lahko omilimo tudi brazgotine in posvetlimo pigmentacijo, ki velikokrat ostane zaradi stiskanja mozoljev ali po nepravočasno in neustrezno zdravljenih aknah.

Priporoča se brezplačno predhodno testiranje na majhnem predelu kože.

Redna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
33,00 €30 %23,10 €

LASERSKO ODPRAVLJANJE PIGMENTACIJE IN PIGMENTNIH MADEŽEV

Intenzivna pulzirajoča svetloba Nomasvello tehnologije se absorbira izključno v celice, ki vsebujejo prekomerne koncentracije pigmenta (melanina) in uniči pigmentna zrnca, ki najprej potemnijo, nato pa se odluščijo. Dosežemo lahko približno 95% zmanjšanje pigmentacije pri starostnih pegah in sončnih pegah. Materina znamenja žal niso tako predvidljiva, saj se pri njih stopnja posvetlitve lahko spreminja. IPL tehnologija se ne uporablja za dermatološko sporne madeže in za izrastke ali druge globlje pigmentne strukture.

Glede na predel, ki ga tretiramo, je potrebnih običajno tri do pet obiskov v razmaku dveh tednov. Število obiskov je lahko tudi večje, saj je tretmaje potrebno izvajati, dokler pigmentni madeži ne zbledijo. Priporoča se brezplačno predhodno testiranje na majhnem predelu kože.

Redna cenaPopust s Tuš klub karticoCena s Tuš klub kartico
33,00 €30 %23,10 €

Obvezne so predhodne rezervacije.

Ugodnosti Nomasvello lahko člani Tuš kluba koristijo v naslednjih salonih:

Podrobnosti o Tuš partnerju

Nomasvello saloni

Še nimaš Tuš klub kartice?

Ostale ponudbe

Kako do popusta

Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Brezplačna pomoč
080 13 10